Vysielanie

II. Budulovská zabíjačka

  1. novembra už za ranného šera sa v areáli Kultúrneho domu v Budulove začali prípravy na tradičnú zabíjačku. Členovia miestnej organizácie Csemadok spoločne pripravovali mäso a starostlivo dochucovali každé jedlo podľa osvedčených receptov, ktoré sa v Budulove dedia z generácie na generáciu. Na pomoc prišli aj skúsení majstri, vrátane Zoltána Kollára, ktorí dohliadali na správne postupy, aby všetko prebehlo tak, ako má.
    Zabíjačka v Budulove pripomenula dôležitosť tradičných hodnôt a zvykov, ktoré stále žijú v tejto oblasti. Členovia miestnej organizácie Csemadok opäť dokázali, že takéto podujatia majú svoje nezastupiteľné miesto, a to nielen ako gurmánske zážitky , ale aj ako udalosť, ktorá spája a upevňuje komunitu.